"Ett stenkast från Grimley!"

Årsmötet avhållet!

Årsmötet gick av stapeln söndagen den 22 april! Det blev omval i Styrelsen där Peter Torstensson fortsätter som ordförande, Björn Widell som sekreterare, Erika Nettö som kassör och Christer Odhner som ledamot. Suppleanter blir också fortsättningsvis Torbjörn Jansson och Erik Dybeus. Olle Isaksson kämpar på som föreningens revisor. Ett nytt namn poppade dock upp i valberedningen! Här kommer vi att under året se Gunnar Clarfjord! 

Lycka till allihop!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s