"Ett stenkast från Grimley!"

Bilder!

Då har vi överfört lite bilder från vår gamla hemsida hit! Lite ”Minnenas Aveny”, där vi ser bilder från en spelning på Påskdagen i Åmåls kyrka 2008 och från ett evenemang kallat ”Kulturell Vårbuffé” i Säffle,  samma år. En liten historisk återblick! Från den aktuella spelningen i kyrkan minns vi särskilt uppförandet av ”Påsksång”, en knölig historia med ett oräkneligt antal taktarter och krumbukter. På inspelningen från evenemanget kan en icke namngiven trombonist höras utbrista ”nej, nej”, då stycket tog sig vägar vi inte kunde ana……….du hittar bilderna, fullt logiskt, på sidan ”Bilder”!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s