"Ett stenkast från Grimley!"

Notering

Lite mer att lyssna på …

Då vi nu uppdaterat vår ”lyssna” – sida kan du ta del av ytterligare några exempel på Seffle Tower Brass och dess repertoar under åren. Som lite kuriosa i sammanhanget dök den första kända inspelningen av bandet upp i samband med arbetet att plocka fram materialet och finns nu tillgänglig.

En annan omständighet värd att nämna var en Youtube-lyssnare från Nya Zeeland som bara någon timme efter en av publiceringarna på Youtube kommenterade musiken på ett väldigt trevligt sätt! Han tyckte det var  spännande att ett svenskt band tagit sig an den på Nya Zeeland kända folkmelodin ”Hine E Hine”. Återigen ett fascinerande exempel på hur den moderna tekniken kan knyta samman vår lilla del av tillvaron med människor på andra sidan jordklotet! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s