"Ett stenkast från Grimley!"

STB i Edsleskogs kyrka! Premiär på sommarmusikkvällarna!

Ikväll spelade vi som premiärkonserterande orkester i Edsleskogs kyrka utanför Åmål. Mycket folk hade kommit från när och fjärran och bjöds på en varierad kompott brassmusik. Allt enligt  programbeskrivningen för kvällen ”Brass & Blandat”. Det är andra gången som bandet besöker kyrkan i Edsleskog, en byggnad med väldigt fin akustik där just brassmusik gör sig riktigt bra. Nu blir det några veckors sommarledighet för bandet men det är inte otänkbart att vår egen tyrolerorkester kommer att genomföra några nedslag i omgivningarna under denna period!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s