"Ett stenkast från Grimley!"

Ulf är arr-gessiv……

Inför repetitionsstarten kan meddelas att vår dirigent Ulf Lagerberg utvecklat en särdeles arr – gessivitet och kommer laddad med ett tiotal arrangemang för brassband. Egenhändigt framtagna och där huvuddelen är arrangemang av svensk musik. Det är väl ingen överdrift att påstå att just svenska arrangemang för brassband är en bristvara så det ska bli spännande att se vad den gode Lagerberg kokat ihop den här gången. Möt upp mangrant så blåser vi ner klockan på väggen i ensemblesalen en gång till…..:)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s