"Ett stenkast från Grimley!"

Repen igång!

I söndags startade vi upp repetitionerna för säsongen och det var nitton glada musikanter som under ledning av vår lika glade dirigent Ulf Lagerberg blåste ut den efter sommarlovet instängda luften i Musikskolans ensemblesal. Ulf hade arrangerat ett tiotal arrangemang innehållande i huvudsak svensk musik, en sällsynthet avseende musik skriven för brassband. Alltifrån Evert Taube till Lillebror Söderlund men också en del utländsk musik. Tämligen säkert är att bandet spelade sin första bossanova (!) i söndags!:) Vad gäller kommande engagemang för bandet kan nämnas att det redan med stor sannolikhet blir så att orkestern medverkar vid den alltid lika finstämda och mycket välbesökta första adventshögtiden i Åmåls kyrka. Bandet planerar också ett antal egna konserter utöver hösten. Det är bara att titta in på hemsidan för så småningom kommer datum för dessa att presenteras här!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s