"Ett stenkast från Grimley!"

Konsert på G!

Vi planerar för en konsert som kommer att äga rum på biografen i Säffle lördagen den 1 december! Konserttiden är inte riktigt fastställd än men preliminärt blir det klockan 16.00. Vid denna konsert kommer en del av dirigenten Ulf Lagerbergs arrangemang för brassband att få sitt uruppförande. Ulf har under en tid experimenterat med att arrangera svenskkomponerad musik för brassband och det har blivit en hel del material under de få månader han varit aktiv inom detta gebit. Nedan en bild av repetitionslokalen i Musikskolans lokaler. Bilden tagen i en kaffepaus och kan exemplifiera begreppet ”Lugnet före stormen”…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s