"Ett stenkast från Grimley!"

Konsert med Anders Falk & Per Nilsson, lördagen den 1 december!

Lördagen den 1 december, kl 16.00, så kommer STB att anordna en konsert tillsammans med Anders Falk & Per Nilsson! Dessa båda herrar är utomordentligt välkända i Säffle med omgivningar från sitt mångåriga engagemang inom en av Säffles kulturella stoltheter, Visklubb 67. Anders är dessutom rykande aktuell då han vid inledningen av november tilldelades Värmlands läns landstings folkrörelsestipendium! En av anledningarna var att Anders under hela 40 (!) år varit ordförande i Visklubb 67, ”ett oslagbart rekord i svenskt musikliv” som motiveringen löd.

Anders har tidigare varit gästartist hos STB och det är mycket hedrande och roligt att han återigen ställer upp och förgyller en av bandets konsertarrangemang! Konserten äger rum på den nyrenoverade Sagabiografen i Säffle och STB kommer att förutom en och annan brassbandsklassiker, framföra en hel del uruppföranden av brassbandsarrangemang. Det rör sig om blandade svenska stycken ur den svenska sångskatten men också ett och annat internationellt inslag av populärmusik. Samtliga producerade av bandets egen dirigent, Ulf Lagerberg. Hjärtligt välkomna!

Per Nilsson och Anders Falk

Foto: Mari Stenström, P4 Radio Värmland

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s