"Ett stenkast från Grimley!"

Saga (n) slutade lyckligt!

TACK alla ni som besökte konserten på Sagabiografen i lördags eftermiddag och TACK än en gång Anders och Per för ett omväxlande, charmigt och som alltid professionellt genomfört gästspel! Vi ska försöka fånga bollen du kom med Anders om att köra ett evenemang vid Gamla Vattentornet (Seffle Tower !?!) nästa år och då under den varma årstiden.  Vår egen flygelhornist Olle Isaksson har haft samma tankar så vi får nog komma till skott nu.

Vill ni gästa oss även i detta sammanhang så är ni självfallet hjärtligt välkomna! Vi själva hade jättetrevligt och Ulfs arrangemang verkade få ett varmt mottagande vilket också var extra roligt! Publiktalet hamnade någonstans runt 60 personer vilket i sin tur ledde till att vår insamling till Julfirandet För Ensamma på Lindbacken i Säffle räknade in 2.594 kronor! TACK alla för dessa gåvor som alltså oavkortat går till evenemanget på Lindbacken! 

Ulf Lagerberg

Ulf Lagerberg in action

Del av Hornsektionen

Olle Isaksson på flygelhorn (närmast) samt Sven Ström på solohorn.

Tromboner

Erika Nettö, solotrombon och Tommy Tisell på andra trombon.

(Samtliga foton av Anders Falk)

Annons

2 svar

  1. Sven S-horn

    Bra sak och bra publik som är givmild = Jul!

    3 december, 2012 kl. 20:07

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s